Bag artiklerne

Jeg hedder Katrine, og jeg er 17 år gammel. Du kender mig måske, og måske gør du ikke. Jeg har været aktiv i blogosfæren de sidste tre år, og jeg har aldrig elsket det mere, end jeg gør nu.
Jeg har udviklet min blog, jeg har udviklet mig selv, og jeg har udviklet venskaber, der nok holder i lang tid fremover. Endelig er jeg kommet frem til, hvordan lige nøjagtig min blog skal være, og dermed er det sagt, at jeg ikke ændrer hensigt, aldersgruppe eller skrivestil fremover.

I mit korte liv har jeg fremprovokeret en stor passion for tekster af alle afskygninger. Jeg læser artikler, bøger, bagsiden af shampooflasker og blogs hver eneste dag, ligesom det hver dag kribler i mine fingerspidser efter at få lov til at udtrykke mig og formidle mine meninger og holdninger for offentligheden.
Har man fulgt min udvikling gennem årene, vil man vide, at jeg har tre romaner på ryggen, er i fuld gang med endnu en, og har en umættelig lyst til artikler ulig andres.

Min største, mest urealistiske drøm er at blive klummeskribent for et stort, engelsk dameblad, der vil give en satans god løn og nogle fantastiske oplevelser. Min mere realistiske drøm og planlagte karriere er at blive engelsk- og samfundsfagslærer på et gymnasie. Denne uddannelse er kun lige startet, eftersom jeg er en stolt 1.G’er, der utålmodigt venter på huen, så jeg kan komme videre til SDU – Syddanske Universiteter.

Dette er blot en forsmag på den store drøm, der forhåbentlig slår igennem en dag. Jeg nyder hvert øjeblik, og det håber jeg, du også gør!

Reklamer